Blog

Baví se o mně, že v malých rukavicích jsem marný, dnes jim změním názor

Václav Sivák s bilancí 25-0 se dnes večer utká v prestižní soutěži KSW. Proti zkušenému Michalu Krolíkovi (45-9) nastoupí ve váze do 65,8 kg  v polských Gliwicích. Svým projevem si získal na tiskové konferenci polské diváky, které zaskočil svým osobitým stylem.

Poprvé thajský box na KSW

sivak_ksw_2 

 

Diváci dnes historicky poprvé uvidí ve slavné soutěži zápas v Thajském boxu. Galavečer se jim rozhodl přinést tuto světovou podívanou, která bude o inteligentním boji dvou profesionálů.

 

Václav Badboy Sivák si splní další z jeho snů. KSW organizace je největší evropskou organizací na eventy, které se zaměřují na bojové sporty a sportovní utkání. Je to obrovská příležitost, aby si zápasníka všimli ve světových soutěžích. Tam o Sivákovi dobře vědí. Václav věří, že pokud dnes soupeře přemůže, dostane světové angažmá. S tím počítají i samotní trenéři a jeho otec, který vedl Badboye od malého kluka až k těmto úspěchům.

V malých rukavicích mi lidé nevěří, po dnešku začnou

sivak_ksw_3

 

Nevím, kde vzali tu informaci, ale dnes jim změním film. Budou lítat pecky, na které nejsou zvyklí. Bude to rychlejší, jak to vždy chtěli. Navíc zapojím lokty, to je bude bavit. Thajský box je umění, které vás baví sledovat. KSW si to užije. Snad už všem dojde, proč chceme s Tadeášem Růžičkou fight za takové peníze - vzkazuje Václav Sivák, před dnešním zápasem v Polsku na KSW EPIC.

 

Na slavnostním galavečeru bude mnoho skvělých jmen. Zápas můžete sledovat z pohodlí vašeho domova, nebo v restauraci s přáteli. To se podle informací bude dít po celém Česku. Zde je odkaz: https://kswepic.tv/?#/

Věříme, že Václav po tomto zápase bude mít bilanci 26-0 v profi soutěži. Sivák umí udělat show, která se nezapomíná. 

 

Zdravím svoje fanoušky a jsem rád, že mě podporujete. Dneska jim ukážeme show! Jsme připraveni a nadšení. Dnes je i váš den, jdeme do toho společně! - doplňuje Vašek.

 

Věříme, že Vašek předvede opět precizní podívanou a bude zvedat diváky ze židlí. Další informace můžete bedlivě sledovat na jeho sociálních sítích:

 

https://m.facebook.com/badsivak

https://www.instagram.com/badsivak?igsh=a3JpMmR3cGsydnE2

 

Postavil se před Siváka a chtěl se začít prát. Sivák odpověděl okamžitě

Po turnaji RFA 14, který se konal v Košicích za vysoké účasti diváků, zastihla druhou polovinu večera nečekaná událost. Cestou z ringu se postavil úřadujícímu šampionu RFA Václavu Sivákovi návštěvník a vyzval ho v krytu k boji. Sivák rychle odpověděl.

 

Při odchodu z ringu Siváka napadli 

 

Václav Sivák si po zápase na své konto připsal další bod. S rekordem 24:0 se stává v pouhých 23 letech legendou sportu. Když porazil na turnaji RFA 14 Christophera Hoppa a vydal se se svým týmem do šaten, byl zastaven účastníkem turnaje a byl vyzýván k boji.

 

 

Jednalo se o člověka, který nebyl při smyslech

 

Toho člověka jsem viděl poprvé. Nevím, kdo to byl a proč si mě vybral jako svůj terč. Podle mě byl zfetovaný a k tomu ještě opilý. To, co jsem si přečetl na MMA Shorties, mě vytočilo. Nikdy jsem se nesmál nikomu, kdo je postižený a navíc, i toho člověka na vozíku jsem do této doby neznal a štve mě to, že na něj někdo spadl. Rozumný člověk ví, že jsem tohle nezavinil - prozrazuje Václav Sivák. 

 

Během tohoto incidentu měl být sražen z vozíku návštěvník

 

Táta by mě zabil, kdybych se jakkoliv vysmíval někomu na vozíku nebo do něj rýpal. Ať si nevymýšlí jeho okolí, které chce na mém jméně získat kredit, my šli do šaten. Já jsem grázl, ale z jiné stránky. Tohle jde za hranice, co si dovolili. Když má člověk adrenalin v krvi, tak se nesmíte divit, že je jiný, nemůžete ho zastavovat po jeho vyhraném a těžkém zápase. Kdyby mi to udělal na ulici, přešel bych ho, blba. Ale uvědomuji si, proč byla tak velká sledovanost, bylo to i tím, že jsem tam já. Nenechám do sebe žduchat, bouchat a ani po mě řvát. Až budou dřít jako já, mohou mít taky úspěchy. A taky bych čekal, že se MMA Shorties budou chovat jako profíci a budou chtít i mé vyjádření - dodává v České republice neporažený, nejlepší postojář všech dob, Sivák.

 

Foto: RFA 

Ochranka podcenila situaci

 

Když se podíváme na komentáře a reakce fanoušků, je nutné se zamyslet také nad tím, dalo-li se tomu předejít. Podle některých za to může ochranka.

 

Ochranka očividně podcenila celou situaci a je zřejmé, že ještě stále není kvalita organizace na takové úrovni jako v zahraničí, když se fanoušci mohou přibližovat a provokovat zápasníky - sděluje otec.

 

Sivák má pro shozeného diváka vzkaz 

 

Je mi to líto, že se člověk, který je omezen na pohybu, musel připlést do této šarvátky, já ji také neplánoval. Rád ho vezmu ven, na oběd třeba, slyšel jsem, že je  bývalý zápasník a podpořím ho do života mentálním přístupem, přivezu mu něco na proleženiny a bolesti - vzkazuje napadený Václav Sivák svému tiskovému oddělení.

 

Dejte mi Růžičku a miliony, budete mít show, kterou jste zatím nezažili!

Dlouho očekávaný návrat nejlepšího postojáře v zemi vypukne za pár hodin. Sivák je připravený vyhrát svým pověstným KO na RFA 14 v Košicích! Proti německému soupeři Christopheru Hoppovi nastoupí ostravský rodák v tříkolovém fightu, Česko se těší. 

 

Váha do 70 kg splněná, Badboy se cítí jako znovuzrozený

 

Navážil jsem a budu připravený ukázat celému sportovnímu světu, že jsem odpočatý a nastavený na německého soupeře. Právě jedu ze snídaně. Budu to chtít ukončit ještě před limitem a po zápase poprosím organizaci, aby mi v blízké době dali to, co mi patří a tím je titul ve váze 70 kg. Ten mi teď hlídá Mawar Růžička, aby se na něj neprášilo. Dnes uvidíte v jaké jsem formě, cítím se jako znovuzrozený - vzkazuje svým fanouškům Václav Badboy Sivák

 

 

Mladá krev, která září už od čtrnácti

 

V Košicích dnes bude mnoho zajímavých zápasů, ovšem na Václava Siváka včera při vážení v OC Optima Košice byl jasný aplaus a bylo vidět, na koho se publikum těší nejvíce. Sivák už nastoupil v profi soutěži celkem 23 krát a jeho přemožitele se najít nepodařilo. S bojovými sporty začal teprve dvacetitříletý zápasník ve svých šesti letech a už ve čtrnácti vyhrál světový pohár v prestižním amatérském ringu WAKO v disciplíně K1. Ten je respektován olympijským výborem a je snem všech začínajících kickboxerů. Dnes večer se ukáže, co znamená být světová tvář tohoto sportu.

 

Profík od patnácti, to se tady nikomu nepovedlo

 

V patnácti letech jsem měl svůj první profi zápas bez chráničů, bez helmy s lokty a koleny na hlavu. To nikdo v česku neměl, proto se zde bavím o pěnězích, když kluci, kteří vyšli z hospody a začali dělat taneční umění v ringu, chtějí pohádkové výplaty. Já chci zasloužené, přišel čas! Dejte mi Růžičku a miliony, budete mít show, kterou jste zatím nezažili! Vzhledem k tomu, že by se PPV prodávalo mnohem více, než na vše, co tady doteď bylo - myslím na české scéně, tak si myslím, že to není nic egoistického nebo přemrštěného. A každý týden mi někdo volá, že mi na to peníze sežene, tak na co se čeká? Bojí se Růžička nebo pořadatelé? Chcete boj dvou trashtalkerů, který vyhajpuje prodeje, tak už nám ho konečně dejte a jedna z hvězd zhasne - dodává současný držitel titulu RFA do váhy 68, který dnes startuje o váhu výše, tedy do 70kg. 

 

Zápas vypukne v druhé polovině večera

 

Václav Sivák dnes opět bude zvedat diváky ze židlí. Na kartě se objeví někdy okolo 22:00 hodiny a sledovat ho může na Voyo.sk. Sivák zdraví své fanoušky amare roma! A vzkazuje, aby se nikdy nezvdávali!

 

 

 

Foto: RFA

 

Jdu o váhu výše, čeká tam Růžička. Vzkazuje Sivák před sobotním bojem

Světová esa K1 se představí na turnaji RFA 14 v Košících v sobotu 2. 12. 2023. Václav Badboy Sivák se postaví německému zápasníkovi, několika násobnému mistru světa i Evropy Christopheru Hoppovi. Zápas je vypsán na tři kola a čeká se pořádná show.

 

Váha 67 kg bude skvělou podívanou turnaje RFA 14

 

Václav Sivák se stal během několika let miláčkem československého publika a lidé se nemohou dočkat na jeho návrat. Naposledy zápasil před pěti měsíci a musel si dát pauzu kvůli nepříjemnému zranění. Nyní je připravený a cítí se být ve skvělé formě. Soupeř se může těšit na moravského rodáka, který má nyní skóre v profesionálním ringu K1 23:0.
V posledním zápase v Havířově, který sledovali lidé z každého koutu naší země, se mu podařilo zdolat soupeře Ruslana Toktharowa, kterého ukončil pěkným KO ve čtvrtém kole.


Nezápasil jsem pět měsíců a vy se můžete těšit na znovuzrození, kopačky a energii, kterou milujete. Po posledním souboji jsem si dal pauzu, ale už se nemůžu dočkat. Potřebuju v kuse zápasit, doufám, že to byla moje první a poslední pauza, nejsem na to zvyklý a ani si na to zvykat nechci. Chci jít bojovat do světa. V únoru mě uvidíte v Rusku. Těšte se na sobotu - říká dvojnásobný mistr světa i Evropy WAKO Václav Sivák.

 

Foto:  Filip Gros

 

Fanoušci věří Sivákovi

 

Podle fanoušků z internetu chodí německý zápasník pouze “dopředu a nic tam nemá”. Lidé tipují vycházející světovou hvězdu Siváka jako favorita zápasu. Předpovídají, že ukončí zkušeného Němce ještě před třetím kolem. Zda tomu tak bude, uvidíme už tuto sobotu. Lístky na turnaj RFA 14 jsou stále v prodeji na https://www.ticketportal.sk/event/RFA-14-Kosice a také bude možné sledovat zápas z pohodlí vašeho domova na odkaze: https://rfa.live/sk/ 

Jdu o váhu výše, čeká tam Růžička. Chci být zápasník, který si za zápas zaslouží částku s šesti nulami. Nechápu, že u nás ještě nejsem milionář - doplňuje Badboy Sivák.

 

Předzápasový merch, který si fanoušci kupují na novém webu

 

Václav Badboy Sivák před pár dny rozjel svůj nový web, kde najdete čepice, kšiltovky, mikiny, trička a další zajímavé produkty z jeho stáje. Přejeme skvělou podívanou. Bude to hořet, praskat a dunět přes celou halu, vzkazuje tým Badboy Siváka.

 

Sivák představuje nový merch deset dnů před zápasem! Česko se těší na kopy nejlepšího postojáře v zemi

Václav Sivák, přední, dosud na českém poli neporažený bojovník K1 spouští svůj nový web. Na něm lze najít nejen oblečení, ale také doplňky stravy, které mu pomáhají na cestě k vrcholu. Sivák jde opět do boje!

 

Podpora zápasníka zakoupením jeho značky

 

Stalo se to trendem u mnoha světových lídrů tohoto sportu, že si sportovci dělají vlastní merch, aby tím zasáhli publikum. Je to hlavně z důvodu, že publikum tím zápasníkovi projevuje úctu a dodává mu potřebnou energii, kterou nesmírně potřebuje. Nikdo si totiž nedovede představit, jak obtížné je pro zápasníky zajišťovat si kvalitní stravu a život celkově - prozrazuje Jiří Stabla, který je známý ze sportovního marketingu a mnoho let byl hlavním poradcem Jiřího BJP Procházky. 

 

Oblečení, které je kvalitní a s logy sponzorů

 

Podobně jako ve Formuli 1, kde se například Pirelli vystavuje na prsou závodníků, se i zde mohou fanoušci sportu těšit na merch, na kterém nebudou chybět značky, které sportovce podporují v životě a růstu. Proto se není čemu divit, že na hrudi Siváka vidíte Star Casino, které je jeho hlavním sponzorem.

 

Deset dní před zápasem se Badboy cítí skvěle 

 

Je to už pět měsíců, co se Václav Sivák ukázal před televizními obrazovkami. Tentokrát se můžete těšit na jeho další zápas, který proběhne na Slovensku ve městě Košice dne 2. 12. 2023.

 

Jsem připravený strhnout dav kopy, které budou lítat. Zkušenosti z Thajska a stovek zápasů, které mám za sebou, mi dodávají chuť být nejlepší na planetě. Miluju Česko, vyrostl jsem tu, ale už patřím mezi světové elity, brzy tam zamířím, užívejte si mé zápasy na domácí půdě. A budu velmi rád, když mě budete označovat na fotkách s novým merchem, já mám oblečení rád, tohle jsme udělali opravdu kvalitní, bude se vám líbit, bude vám sedět - doplňuje Václav Sivák, československá jednička K1 a mistr České republiky v boxu.

 

Nejlepší skóre v zemi

 

Dosud neporažený Václav Badboy Sivák s bilancí 23:0 v K1 je nyní kořist pro všechny, kteří se chtějí stát legendou tohoto tvrdého sportu. Podle předpovědí odborníků se ze Siváka stane jeden z nejvíce sledovaných zápasníků v zemi. Už nyní má více sledujících na Facebooku, než například Karlos Vémola, který je známý v každém koutu naší země. Cestu Václava Siváka můžete nově sledovat na jeho webové stránce www.vaclavsivak.cz, kde si i můžete zakoupit jeho nový merch.

Sivák poslal Tokhtarova k zemi. Koho si podá šampion příště?

Turnaj RFA 10 přinesl nespočet energických a napínavých zápasů, kterým vévodil ten mezi Sivákem a Tokhtarovem. Jak vyhrocený souboj probíhal a koho si hodlá šampion podat příště?

Sivák vs. Tokhtarov

foto: RFA

Sivák zakopal soupeře do země

Chvilku visela ve vzduchu hrozba, že se titulového zápasu nedočkáme, nebo alespoň ne ve složení Sivák vs. Tokhtarov. Rakousko-čečenský bojovník Ruslan Tokhtarov převážil o celá dvě kila, a tak se s napětím čekalo, jak se Sivák a jeho tým rozhodnou postupovat dál.

Nebyl by to však Bad Boy, kdyby se nechal zastrašit o něco těžším soupeřem, a tak Sivák rozhodl, že zápas bude. Jeho tým si ale stál na podmínce, že Tokhtarov nesmí do zápasu přibrat už ani deko. Zápas se tedy nejenže konal, ale byla to přesně tak zábavná podívaná, jak se od začátku předpokládalo.

Vašek Sivák předvedl neuvěřitelnou vervu a energický náboj, z něhož šla hrůza i zdálky. Tokhtarov na druhé straně projevil velkou výdrž a dokázal vstřebat neskutečné množství úderů a tvrdých kopů. A sám jich pár rozdal: „Byl nepříjemnej, měl fakt bombu v té ruce..., když tam přišel ten hák, tak jsem to celkem cítil...,“ přiznal Sivák. „... myslím si, že předvedl slušnej výkon, jsem moc rád, že ten zápas vzal,“ dodal.

Vašek Sivák šel do zápasu indisponovaný a na tiskovce pak přiznal, že tomu musel svou taktiku přizpůsobit: „... měl jsem skoro celou dobu otočenej gard a všechny bomby jsem pálil z levé ruky,“ podotknul.

Na tiskové konferenci se mluvilo také o tom, s kým si to Bad Boy rozdá příště: „Necháme ho vychutnat si tento druhý pás šampiona, aby si to trošku užil... pak kontaktujeme Vaška i jeho manažera a budeme hledat další termín,“ řekl s úsměvem promotér organizace RFA Boris Marhanský.

Skloňovalo se i jméno Tadeáše Mawara Růžičky (kterého v nejbližší době čeká zápas se speciálními pravidly v rámci Clash of the Stars), na což Marhanský odpověděl, že takovýto zápas by byl pro Vaška zajímavý jen pod podmínkou, že by Mawar získal titul.

Do té doby však Siváka čeká nelehký zápas v rámci červencového turnaje Yangames Fight Night, který se bude konat v Praze a kde ho čeká bývalý šampion organizací WKN a WAKO PRO, Francouz Eddy Nait-Slimani, který bude i pro ostříleného bojovníka velkou výzvou.

 

zdroj: https://www.fightlive.cz/rubriky/aktuality/sivak-poslal-tokhtarova-k-zemi-koho-si-poda-sampion-priste_2236.html 

6 položek celkem
Zpět do obchodu