Baví se o mně, že v malých rukavicích jsem marný, dnes jim změním názor

Václav Sivák s bilancí 25-0 se dnes večer utká v prestižní soutěži KSW. Proti zkušenému Michalu Krolíkovi (45-9) nastoupí ve váze do 65,8 kg  v polských Gliwicích. Svým projevem si získal na tiskové konferenci polské diváky, které zaskočil svým osobitým stylem.

Poprvé thajský box na KSW

sivak_ksw_2 

 

Diváci dnes historicky poprvé uvidí ve slavné soutěži zápas v Thajském boxu. Galavečer se jim rozhodl přinést tuto světovou podívanou, která bude o inteligentním boji dvou profesionálů.

 

Václav Badboy Sivák si splní další z jeho snů. KSW organizace je největší evropskou organizací na eventy, které se zaměřují na bojové sporty a sportovní utkání. Je to obrovská příležitost, aby si zápasníka všimli ve světových soutěžích. Tam o Sivákovi dobře vědí. Václav věří, že pokud dnes soupeře přemůže, dostane světové angažmá. S tím počítají i samotní trenéři a jeho otec, který vedl Badboye od malého kluka až k těmto úspěchům.

V malých rukavicích mi lidé nevěří, po dnešku začnou

sivak_ksw_3

 

Nevím, kde vzali tu informaci, ale dnes jim změním film. Budou lítat pecky, na které nejsou zvyklí. Bude to rychlejší, jak to vždy chtěli. Navíc zapojím lokty, to je bude bavit. Thajský box je umění, které vás baví sledovat. KSW si to užije. Snad už všem dojde, proč chceme s Tadeášem Růžičkou fight za takové peníze - vzkazuje Václav Sivák, před dnešním zápasem v Polsku na KSW EPIC.

 

Na slavnostním galavečeru bude mnoho skvělých jmen. Zápas můžete sledovat z pohodlí vašeho domova, nebo v restauraci s přáteli. To se podle informací bude dít po celém Česku. Zde je odkaz: https://kswepic.tv/?#/

Věříme, že Václav po tomto zápase bude mít bilanci 26-0 v profi soutěži. Sivák umí udělat show, která se nezapomíná. 

 

Zdravím svoje fanoušky a jsem rád, že mě podporujete. Dneska jim ukážeme show! Jsme připraveni a nadšení. Dnes je i váš den, jdeme do toho společně! - doplňuje Vašek.

 

Věříme, že Vašek předvede opět precizní podívanou a bude zvedat diváky ze židlí. Další informace můžete bedlivě sledovat na jeho sociálních sítích:

 

https://m.facebook.com/badsivak

https://www.instagram.com/badsivak?igsh=a3JpMmR3cGsydnE2

 

Zpět do obchodu