Dejte mi Růžičku a miliony, budete mít show, kterou jste zatím nezažili!

Dlouho očekávaný návrat nejlepšího postojáře v zemi vypukne za pár hodin. Sivák je připravený vyhrát svým pověstným KO na RFA 14 v Košicích! Proti německému soupeři Christopheru Hoppovi nastoupí ostravský rodák v tříkolovém fightu, Česko se těší. 

 

Váha do 70 kg splněná, Badboy se cítí jako znovuzrozený

 

Navážil jsem a budu připravený ukázat celému sportovnímu světu, že jsem odpočatý a nastavený na německého soupeře. Právě jedu ze snídaně. Budu to chtít ukončit ještě před limitem a po zápase poprosím organizaci, aby mi v blízké době dali to, co mi patří a tím je titul ve váze 70 kg. Ten mi teď hlídá Mawar Růžička, aby se na něj neprášilo. Dnes uvidíte v jaké jsem formě, cítím se jako znovuzrozený - vzkazuje svým fanouškům Václav Badboy Sivák

 

 

Mladá krev, která září už od čtrnácti

 

V Košicích dnes bude mnoho zajímavých zápasů, ovšem na Václava Siváka včera při vážení v OC Optima Košice byl jasný aplaus a bylo vidět, na koho se publikum těší nejvíce. Sivák už nastoupil v profi soutěži celkem 23 krát a jeho přemožitele se najít nepodařilo. S bojovými sporty začal teprve dvacetitříletý zápasník ve svých šesti letech a už ve čtrnácti vyhrál světový pohár v prestižním amatérském ringu WAKO v disciplíně K1. Ten je respektován olympijským výborem a je snem všech začínajících kickboxerů. Dnes večer se ukáže, co znamená být světová tvář tohoto sportu.

 

Profík od patnácti, to se tady nikomu nepovedlo

 

V patnácti letech jsem měl svůj první profi zápas bez chráničů, bez helmy s lokty a koleny na hlavu. To nikdo v česku neměl, proto se zde bavím o pěnězích, když kluci, kteří vyšli z hospody a začali dělat taneční umění v ringu, chtějí pohádkové výplaty. Já chci zasloužené, přišel čas! Dejte mi Růžičku a miliony, budete mít show, kterou jste zatím nezažili! Vzhledem k tomu, že by se PPV prodávalo mnohem více, než na vše, co tady doteď bylo - myslím na české scéně, tak si myslím, že to není nic egoistického nebo přemrštěného. A každý týden mi někdo volá, že mi na to peníze sežene, tak na co se čeká? Bojí se Růžička nebo pořadatelé? Chcete boj dvou trashtalkerů, který vyhajpuje prodeje, tak už nám ho konečně dejte a jedna z hvězd zhasne - dodává současný držitel titulu RFA do váhy 68, který dnes startuje o váhu výše, tedy do 70kg. 

 

Zápas vypukne v druhé polovině večera

 

Václav Sivák dnes opět bude zvedat diváky ze židlí. Na kartě se objeví někdy okolo 22:00 hodiny a sledovat ho může na Voyo.sk. Sivák zdraví své fanoušky amare roma! A vzkazuje, aby se nikdy nezvdávali!

 

 

 

Foto: RFA

 

Zpět do obchodu