Jdu o váhu výše, čeká tam Růžička. Vzkazuje Sivák před sobotním bojem

Světová esa K1 se představí na turnaji RFA 14 v Košících v sobotu 2. 12. 2023. Václav Badboy Sivák se postaví německému zápasníkovi, několika násobnému mistru světa i Evropy Christopheru Hoppovi. Zápas je vypsán na tři kola a čeká se pořádná show.

 

Váha 67 kg bude skvělou podívanou turnaje RFA 14

 

Václav Sivák se stal během několika let miláčkem československého publika a lidé se nemohou dočkat na jeho návrat. Naposledy zápasil před pěti měsíci a musel si dát pauzu kvůli nepříjemnému zranění. Nyní je připravený a cítí se být ve skvělé formě. Soupeř se může těšit na moravského rodáka, který má nyní skóre v profesionálním ringu K1 23:0.
V posledním zápase v Havířově, který sledovali lidé z každého koutu naší země, se mu podařilo zdolat soupeře Ruslana Toktharowa, kterého ukončil pěkným KO ve čtvrtém kole.


Nezápasil jsem pět měsíců a vy se můžete těšit na znovuzrození, kopačky a energii, kterou milujete. Po posledním souboji jsem si dal pauzu, ale už se nemůžu dočkat. Potřebuju v kuse zápasit, doufám, že to byla moje první a poslední pauza, nejsem na to zvyklý a ani si na to zvykat nechci. Chci jít bojovat do světa. V únoru mě uvidíte v Rusku. Těšte se na sobotu - říká dvojnásobný mistr světa i Evropy WAKO Václav Sivák.

 

Foto:  Filip Gros

 

Fanoušci věří Sivákovi

 

Podle fanoušků z internetu chodí německý zápasník pouze “dopředu a nic tam nemá”. Lidé tipují vycházející světovou hvězdu Siváka jako favorita zápasu. Předpovídají, že ukončí zkušeného Němce ještě před třetím kolem. Zda tomu tak bude, uvidíme už tuto sobotu. Lístky na turnaj RFA 14 jsou stále v prodeji na https://www.ticketportal.sk/event/RFA-14-Kosice a také bude možné sledovat zápas z pohodlí vašeho domova na odkaze: https://rfa.live/sk/ 

Jdu o váhu výše, čeká tam Růžička. Chci být zápasník, který si za zápas zaslouží částku s šesti nulami. Nechápu, že u nás ještě nejsem milionář - doplňuje Badboy Sivák.

 

Předzápasový merch, který si fanoušci kupují na novém webu

 

Václav Badboy Sivák před pár dny rozjel svůj nový web, kde najdete čepice, kšiltovky, mikiny, trička a další zajímavé produkty z jeho stáje. Přejeme skvělou podívanou. Bude to hořet, praskat a dunět přes celou halu, vzkazuje tým Badboy Siváka.

 

Zpět do obchodu