Sivák představuje nový merch deset dnů před zápasem! Česko se těší na kopy nejlepšího postojáře v zemi

Václav Sivák, přední, dosud na českém poli neporažený bojovník K1 spouští svůj nový web. Na něm lze najít nejen oblečení, ale také doplňky stravy, které mu pomáhají na cestě k vrcholu. Sivák jde opět do boje!

 

Podpora zápasníka zakoupením jeho značky

 

Stalo se to trendem u mnoha světových lídrů tohoto sportu, že si sportovci dělají vlastní merch, aby tím zasáhli publikum. Je to hlavně z důvodu, že publikum tím zápasníkovi projevuje úctu a dodává mu potřebnou energii, kterou nesmírně potřebuje. Nikdo si totiž nedovede představit, jak obtížné je pro zápasníky zajišťovat si kvalitní stravu a život celkově - prozrazuje Jiří Stabla, který je známý ze sportovního marketingu a mnoho let byl hlavním poradcem Jiřího BJP Procházky. 

 

Oblečení, které je kvalitní a s logy sponzorů

 

Podobně jako ve Formuli 1, kde se například Pirelli vystavuje na prsou závodníků, se i zde mohou fanoušci sportu těšit na merch, na kterém nebudou chybět značky, které sportovce podporují v životě a růstu. Proto se není čemu divit, že na hrudi Siváka vidíte Star Casino, které je jeho hlavním sponzorem.

 

Deset dní před zápasem se Badboy cítí skvěle 

 

Je to už pět měsíců, co se Václav Sivák ukázal před televizními obrazovkami. Tentokrát se můžete těšit na jeho další zápas, který proběhne na Slovensku ve městě Košice dne 2. 12. 2023.

 

Jsem připravený strhnout dav kopy, které budou lítat. Zkušenosti z Thajska a stovek zápasů, které mám za sebou, mi dodávají chuť být nejlepší na planetě. Miluju Česko, vyrostl jsem tu, ale už patřím mezi světové elity, brzy tam zamířím, užívejte si mé zápasy na domácí půdě. A budu velmi rád, když mě budete označovat na fotkách s novým merchem, já mám oblečení rád, tohle jsme udělali opravdu kvalitní, bude se vám líbit, bude vám sedět - doplňuje Václav Sivák, československá jednička K1 a mistr České republiky v boxu.

 

Nejlepší skóre v zemi

 

Dosud neporažený Václav Badboy Sivák s bilancí 23:0 v K1 je nyní kořist pro všechny, kteří se chtějí stát legendou tohoto tvrdého sportu. Podle předpovědí odborníků se ze Siváka stane jeden z nejvíce sledovaných zápasníků v zemi. Už nyní má více sledujících na Facebooku, než například Karlos Vémola, který je známý v každém koutu naší země. Cestu Václava Siváka můžete nově sledovat na jeho webové stránce www.vaclavsivak.cz, kde si i můžete zakoupit jeho nový merch.

Zpět do obchodu